Majlis Penghargaan Sanjung Kasih

Kuala Lumpur - 14 Disember 2016

Ketua Setiausaha Kementerian Pertahanan, Dato' Sri Abdul Rahim bin Mohamad Radzi telah menghadiri Majlis Penghargaan Sanjung Kasih kepada Ybhg. Dato' Sri Abdul Rahim bin Mohamad Radzi Ketua Setiausaha Kementerian Pertahanan dan bersempena dengan pertukaran keluar Ybhg. Dato' Salim bin Parlan, Mantan Pengarah BKP STRIDE di Institut Penyelidikan Sains & Teknologi Pertahanan (STRIDE), Kajang.

Turut hadir Timbalan Ketua Setiausaha (Pengurusan) Dato' Mohamad Foad bin Haji Abdullah, Ketua Pengarah STRIDE Dr. Mohamad Asri bin Abdul Ghani, Ketua Pengarah JLKN Dato' Mohmed Asri bin Yusof serta warga STRIDE.

Cetak Emel

ATM
TDM
TLDM
TUDM

Kementerian Pertahanan Malaysia

Jalan Padang Tembak
50634 Kuala Lumpur
MALAYSIA
(60)3-2059 8400
(60)3-2691 4163
portal[at]mod[dot]gov[dot]my

Hak Cipta @ 2018 KEMENTERIAN PERTAHANAN MALAYSIA | Paparan terbaik menggunakan pelayar Internet Explorer 11 ke atas, Mozilla Firefox dan Chrome

Kemaskini Terakhir : Jumaat, 25 Mei 2018.
×

Transformasi Nasional 2050 atau TN50 adalah satu usaha untuk membentuk masa depan Malaysia bagi tempoh 2020 hingga 2050. Dari sebuah negara maju, kita harus menyasar untuk menjadi antara negara teratas di tangga dunia dalam ekonomi, kesejahteraan rakyat dan inovasi.

Sasaran ini harus diisi dan diberi makna oleh warga Malaysia sendiri. Ayuh, marilah kita berkongsi pendapat dan idea serta menetapkan matlamat bersama ke arah masa hadapan Negaraku. Bersama kita satukan minda dan harapan.

Apakah aspirasi anda untuk Pertahanan Negara di tahun 2050?
Invalid Input

Jantina
Invalid Input

Umur
Invalid Input

Kaum
Invalid Input

Captcha(*)
CaptchaInvalid Input