Berita Terkini

Program Jiwa Murni ATM di Kg Pueh, Sematan, Sarawak

SEMATAN-12 Februari 2017

Apabila pemimpin tertinggi MinDef dan ATM turun padang merealisasikan ungkapan "Tentera dan Rakyat Berpisah Tiada", sempena Program Jiwa Murni ATM di Kg Pueh, Sematan, Sarawak anjuran Pemerintahan Medan Timur TD telah menjadikan ianya suatu pendekatan terbaik MinDef/ATM dalam aktiviti kemasyarakatan yang mengakrabkan lagi jalinan mesra dengan penduduk tempatan.

Kehadiran YB Dato' Sri Mohd Johari bin Baharum, Timbalan Menteri Pertahanan diiringi YBhg. Dato' Sri Abdul Rahim bin Mohamad Radzi, Ketua Setiausaha Kementerian Pertahanan, Panglima Tentera Darat dan Panglima Tentera Udara serta Panglima Medan Timur dan Panglima 1 Div; menjadikan program ini suatu ruang terbaik bagi pemimpin tertinggi MinDef/ATM mendekati masyarakat tempatan.

Cetak Emel

ATM
TDM
TLDM
TUDM

Kementerian Pertahanan Malaysia

Jalan Padang Tembak
50634 Kuala Lumpur
MALAYSIA
(60)3-2059 8400
(60)3-2691 4163
portal[at]mod[dot]gov[dot]my

Hak Cipta @ 2018 KEMENTERIAN PERTAHANAN MALAYSIA | Paparan terbaik menggunakan pelayar Internet Explorer 11 ke atas, Mozilla Firefox dan Chrome

Kemaskini Terakhir : Isnin, 14 Mei 2018.
×

Transformasi Nasional 2050 atau TN50 adalah satu usaha untuk membentuk masa depan Malaysia bagi tempoh 2020 hingga 2050. Dari sebuah negara maju, kita harus menyasar untuk menjadi antara negara teratas di tangga dunia dalam ekonomi, kesejahteraan rakyat dan inovasi.

Sasaran ini harus diisi dan diberi makna oleh warga Malaysia sendiri. Ayuh, marilah kita berkongsi pendapat dan idea serta menetapkan matlamat bersama ke arah masa hadapan Negaraku. Bersama kita satukan minda dan harapan.

Apakah aspirasi anda untuk Pertahanan Negara di tahun 2050?
Invalid Input

Jantina
Invalid Input

Umur
Invalid Input

Kaum
Invalid Input

Captcha(*)
CaptchaInvalid Input