TIMBALAN MENTERI PERTAHANAN MENGADAKAN LAWATAN KERJA DI JHEV

Kuala Lumpur, 3 Jan 2019 - Timbalan Menteri Pertahanan, YB Senator Liew Chin Tong telah mengadakan lawatan kerja di Jabatan Hal Ehwal Veteran Angkatan Tentera Malaysia (JHEV ATM) bagi memahami fungsi dan tanggungjawab JHEV dalam menjaga kebajikan warga veteran.

Selain itu juga, lawatan ini bertujuan untuk mendapatkan maklum balas berkaitan permasalahan yang dihadapi oleh pihak JHEV dan mendengar cadangan-cadangan bagi menambah baik mutu perkhidmatan yang sedia ada.

YB Senator Liew Chin Tong juga berkesempatan bertemu dengan Ketua-ketua Pengarah cawangan dari seluruh negara dan telah diberi taklimat berkaitan hal ehwal pengurusan di negeri masing-masing.

Turut serta adalah Ketua Pengarah JHEV, Mej Jen Dato' Dzulkarnain bin Ahmad, Timbalan Ketua Pengarah JHEV, Hj Abd Karim bin Husain serta kakitangan JHEV.

Cetak Emel

 
ATM
TDM
TLDM
TUDM

Kementerian Pertahanan Malaysia  

Jalan Padang Tembak
50634 Kuala Lumpur
MALAYSIA
(60)3-2059 8400
(60)3-2691 1757
portal[at]mod[dot]gov[dot]my
 
 
 

Hak Cipta @ 2018 KEMENTERIAN PERTAHANAN MALAYSIA | Paparan terbaik menggunakan pelayar Internet Explorer 11 ke atas, Mozilla Firefox dan Chrome

Kemaskini Terakhir : Rabu, 16 Januari 2019.

Transformasi Nasional 2050 atau TN50 adalah satu usaha untuk membentuk masa depan Malaysia bagi tempoh 2020 hingga 2050. Dari sebuah negara maju, kita harus menyasar untuk menjadi antara negara teratas di tangga dunia dalam ekonomi, kesejahteraan rakyat dan inovasi.

Sasaran ini harus diisi dan diberi makna oleh warga Malaysia sendiri. Ayuh, marilah kita berkongsi pendapat dan idea serta menetapkan matlamat bersama ke arah masa hadapan Negaraku. Bersama kita satukan minda dan harapan.

Apakah aspirasi anda untuk Pertahanan Negara di tahun 2050?
Invalid Input

Jantina
Invalid Input

Umur
Invalid Input

Kaum
Invalid Input

Captcha(*)
CaptchaInvalid Input