Kajian Portal Rasmi Kementerian Pertahanan

Kaji selidik ini dijalankan adalah bagi mengumpul maklumat dan mengenal pasti tahap kepuasan hati pengunjung dan pengguna terhadap perkhidmatan portal yang ditawarkan oleh Kementerian Pertahanan. Kaji selidik ini juga adalah sebagai usaha berterusan untuk menyediakan perkhidmatan dan pembangunan portal terbaik kepada pengunjung dan pengguna serta mendapatkan pandangan rasmi untuk membolehkan Portal Kementerian Pertahanan ini berinfo, mesra untuk semua pengguna sekaligus mencapai sasaran 5 bintang mengikut "Provider-Based Evaluation" (ProBE).

Sebarang maklumat yang dikemukakan adalah sulit dan hanya untuk kegunaan Kementerian Pertahanan. Kementerian Pertahanan mengucapkan terima kasih di atas segala maklumat dan kerjasama yang diberikan.

Batal
This question is required.

Please wait..

Years,Months,Weeks,Days,Hours,Minutes,Seconds
Year,Month,Week,Day,Hour,Minute,Second
Poor, Average, Good, Very Good, Excellent
Please select minimum {0} answer(s).
Please select maximum {0} answer(s).

Demo

Kementerian Pertahanan

Jalan Padang Tembak
50634 Kuala Lumpur
MALAYSIA

(60)3-2059 8400
(60)3-2691 4163
portal[at]mod[dot]gov[dot]my

×

  • Klik di sini untuk memberi pandangan anda mengenai Portal MinDef.

  • Saksikan aktiviti-aktiviti Segmen Maritim sepanjang LIMA '17 yang berlangsung di Langkawi. Rakaman aktiviti ini dirakam khas bagi tontonan semua. Sila layari Laman Youtube Rasmi TLDM. Klik untuk maklumat lanjut.

  • Tatacara pemakaian pelawat Kementerian Pertahanan Malaysia

  • PERHEBAT menawarkan Skim Pembiayaan Mikro Usahawan Veteran ATM sehingga RM50,000.00. Untuk maklumat lanjut layari www.perhebat.net.my atau hubungi 03-6156 9412 sambungan 212/272

  • Sila klik di sini untuk makluman berkenaan tender.